Henkilöstö

Palvelemme lakiasioissa neljällä paikkakunnalla. Toimistomme sijaitsevat Tampereella, Sastamalassa, Valkeakoskella ja Lempäälän Ideaparkissa. Henkilökuntamme koostuu alansa ammattilaisista, ja monipuolista kokemusta juridiikasta löytyy yli neljältä vuosikymmeneltä. Pätevä ja ammattitaitoinen henkilöstömme on yrityksemme tärkein voimavara

Olemme erikoistuneet yksityisten kansalaisten, kuntien ja kuntayhtymien sekä pienten ja keskisuurten yritysten, yhdistysten ja säätiöiden juridisten asioiden hoitoon. Perhe- ja perintöasiat, oikeudenkäynnit sekä asiakirjojen laatiminen ovat tärkeimmät yksityishenkilöille tarjotut palvelut. Yhtiö- ja sopimusasiat, yrityssaneeraukset ja oikeudenkäynnit ovat puolestaan yleisimpiä yritysten tarvitsemia palveluja. Toimimme myös pesänhoitajina, -jakajina ja -selvittäjinä.

Haluamme palvella asiakkaitamme oikeudellista asiantuntemusta vaativissa tilanteissa asiantuntevasti, luotettavasti, ystävällisesti ja joustavasti. Pyrkimyksenämme on siten rakentavasti selvittää ja ratkaista oikeudellisia kysymyksiä, ongelmia ja riitatilanteita, eikä aiheuttaa niitä lisää.

Hyödynnämme toiminnassamme ajanmukaista tekniikkaa, mikä mahdollistaa neuvottelut myös toimistojemme ulkopuolella. Koulutamme itseämme jatkuvasti tavoitteenamme hallita alan uudistuvat käytännöt ja sisällöt. Näin voimme tarjota asiakkaillemme aina parasta mahdollista palvelua, jonka näemme asiakkaan oikeusturvan keskeisenä takeena.

Oheisesta sivuvalikosta pääset tutustumaan tarkemmin asiantuntijoihimme.

Toimistossamme työskentelevät lisäksi asianajosihteerit Maija Rantanen, Maritta Hämäläinen ja Katri Lahtinen.

Mottomme on: “Asiat riitelevät, eivät ihmiset.”